Bestuur – Awards

De jarenlange inzet en betrokkenheid van de leden van het bestuur is in 2011, 2013 en 2020 door de Roemeense Ambassade in Den Haag gewaardeerd met een Diploma of Excellence, namens de Roemeense regering. In 2020 ontving Andrea Teunissen, uit handen van de Roemeense ambassadeur in Nederland, mw. Brandusa Predescu een hoge onderscheiding namens de President van Roemenië voor haar bijzondere betrokkenheid bij Roemenië in de laste 30 jaar.

Het bestuur van de stichting wordt gevormd door:

•  Andrea C. Teunissen – Oprea, voorzitter
  • Karin Oppelland – Ruckdeschell, penningmeester